Política

Albiach replica a Torra que “no renuncien a res”

La diputada de CatECP demana al president que no els faci “encàrrecs” per negociar a Madrid

La líder dels comuns al Parlament reclama als socialistes que “posin tot de la seva part” en les converses per formar govern a l’Estat

La líder de Catalunya En Comú Podem (CatECP) al Parlament, Jéssica Albiach, ha replicat al president de la Generalitat, Quim Torra, que “no renuncien a res” i ha demanat que no els faci “encàrrecs” a l’hora de negociar a Madrid.

“No ens faci encàrrecs a l’hora d’anar a negociar, o en les pròximes eleccions demani el vot per a nosaltres”, ha etzibat la líders dels comuns durant la seva intervenció al debat sobre la “Catalunya real” al Parlament.

Albiach ha criticat el “desgovern” i la “inacció” de l’executiu i ha reclamat a Torra que “deixi de banda la cacera de bruixes” i “posi el país per davant del partit”.

També s’ha dirigit als líder del PSC, Miquel Iceta, a qui ha instat a “posar tot de la seva part” per assolir un pacte entre el PSOE i Unides Podem. I és que segons ella, per part dels comuns “no poden fer més”. “Negociar no és humiliar, ningú pot voler ser president humiliant”, ha subratllat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia