Política

Lastra recorda a Iglesias que les competències d’ocupació actives estan transferides als territoris

La portaveu del PSOE retreu al líder de Podem que impedeixi un govern d’esquerres “per segona vegada”

La diputada socialista acusa la formació morada de voler crear un govern “paral·lel”

La portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Adriana Lastra, ha recordat aquest dijous a Pablo Iglesias que les competències en polítiques actives d’ocupació que ha demanat en una contraoferta durant el debat d’investidura estan transferides a les comunitats autònomes.

“Vol dirigir el ministeri de Treball sense tenir ni idea de les competències del ministeri de Treball”, ha retret la diputada socialista al líder de Podem en l’últim torn de paraula abans de la votació, en la que Sánchez previsiblement no sortirà elegit.

Lastra ha recriminat a Iglesias que és “la segona vegada” que impedeix un govern d’esquerres, en un “curiós progressisme”.

Tot plegat, segons ella, perquè Iglesias “en el fons mai ha acceptat el resultat de les eleccions i volia aprofitar les negociacions per tenir el que els electors no li han donat i crear u govern paral·lel al del PSOE”.

“Faci el que vulgui, jo continuo demanant el suport per a aquest govern perquè la realitat és tossuda i la història no perdona”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia