Política

Jordi Cuixart surt de Lledoners per operar-se de l’oïda a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, en presó preventiva a l’espera de sentència en el judici a la cúpula del procés al Tribunal Suprem, va sortir ahir dimecres de la presó de Lledoners (Barcelona) per ser sotmès a una operació a l’oïda a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

La intervenció ha estat confirmada a EFE per fonts d’Òmnium, que han declinat no obstant això donar més informació sobre l’estat de Cuixart per respecte a la seva “intimitat”.

Fonts penitenciàries han detallat, no obstant això, que Cuixart va obtenir l’autorització del Tribunal Suprem per sortir de presó aquest dimecres i ser intervingut a l’hospital, on està sota custòdia policial.

Una vegada els metges li donin l’alta, en una data encara per concretar, el president d’Òmnium, per al qual la Fiscalia demana 17 anys de presó per rebel·lió, serà traslladat de nou al centre penitenciari de Lledoners.

Precisament aquest dimecres el fiscal va remetre un escrit a la Sala Segona de l’alt tribunal en el qual demana que s’autoritzi al president d’Òmnium Cultural a sortir de la presó, amb les adequades mesures de seguretat, per assistir al naixement del seu fill quan es produeixi l’enllumenament, previst per al 22 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia