Política

Rull torna a Lledoners després de l’operació del seu fill

L’exconseller ha sortit de la presó sota custòdia policial i ha pogut veure el menor abans i després de la intervenció quirúrgica a l’hospital de la Vall d’Hebron

El Suprem va autoritzar la sortida d’acord amb els informes favorables del centre penitenciari i de la fiscalia

Josep Rull ja ha tornat a la presó de Lledoners, un cop ha acabat la operació quirúrgica programada al seu fill per aquest dimarts.

L’exconseller de Territori i Sostenibilitat ha estat traslladat sota custòdia policial a l’Hospital Vall d’Hebron i ha pogut estar amb el menor tant abans com després de la intervenció, segons han informat fonts de la secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima. Rull ha tornat a ingressar al centre penitenciari quan passaven cinc minuts de les sis de la tarda.

El Tribunal Suprem havia autoritzat la seva sortida amb un permís extraordinari el passat 11 de juliol, d’acord amb els informes favorables de la Junta de Tractament del Centre Penitenciari Lledoners i de la Fiscalia. La concessió d’aquest tipus de permís està prevista a l’article 47.1 de la Llei Orgànica General Penitenciària i els articles 155, 159 i 161 del Reglament Penitenciari.

És la tercera vegada que es concedeix a Rull el permís per assistir a proves o intervencions del seu fill.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia