Política

Vara respon a Aragonès: “No compti amb nosaltres per a rebel·lions”

El president extremeny assegura al vicepresident català que sí que estaran al seu costat si vol “construir un futur junts”

El president de la Junta d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, ha respost al vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, que no compti amb aquesta comunitat per denunciar als tribunals els impagaments per part de l’Estat del finançament autonòmic.

“Estimat vicepresident de Catalunya. No compti amb nosaltres per a ‘rebel·lions’. Sí per construir un futur junts”, ha dit el president extremeny en un missatge a les xarxes socials.

Aragonès ha anunciat que la Generalitat portarà l’executiu espanyol als tribunals per reclamar-li el pagament de 874 milions d’euros corresponents a les bestretes de finançament pendents de l’exercici 2019, que no s’han fet efectius perquè el govern de Pedro Sánchez està en funcions.

El republicà ha convidat la resta de governs autonòmics a sumar-se a la demanda, ja que l’impagament dels avançaments del 2019 afecta no només a Catalunya sinó a tots els territoris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia