Política

Els comuns demanen els plans de contingència a les empreses públiques per saber com afectarà “la retallada d’Aragonès”

Consideren que el vicepresident va eludir en la compareixença explicar la quantia i afectació en organismes com Ferrocarrils de la Generalitat o la CCMA

Registren una sol·licitud d’informació al Parlament

CatECP ha registrat aquest dijous una sol·licitud d’informació al Parlament perquè es clarifiqui com afectarà la retallada del 6% als organismes públics, en considerar que el vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, va eludir explicar-ho en la compareixença de dimecres a la comissió d’Economia. El diputat David Cid ha demanat l’accés als plans de contingència elaborats per les empreses públiques i amb participació majoritària de la Generalitat per saber com afectarà l’ajust. Segons els comuns, Aragonès va esquivar les preguntes que feien referència a la quantia i afectació de les retallades a organismes com Ferrocarrils de la Generalitat, l’Institut Català de la Dona o la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia