Política

Augmenten fins a 60.000 els inscrits a la Diada, més de 22.000 en tres dies

L’ANC fa una crida a seguir apuntant-se a través del web

La zona de convidats de la manifestació comptarà amb una representació de col·lectius “represaliats” pel procés

El nombre d’inscrits a la manifestació de la Dia de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha crescut en més de 22.000 aquest cap de setmana, passant de 37.500 a 60.000. Des que divendres l’ANC va fer públic que les inscripcions eren un 25% menys que en diades anteriors (37.500), hi ha hagut un increment molt important.

Malgrat aquest increment, l’ANC continua fent una crida a la gent que vulgui participar en la manifestació perquè faci la inscripció. D’aquesta manera, l’entitat espera “garantir l’èxit” de l’acte i “tots els trams de la concentració estiguin plens i assegurar-ne una bona organització”.

La venda de samarretes també ha augmentat. En només un cap de setmana la xifra ha arribat fins a les 185.000. I el nombre de busos d’aquest dilluns al vespre se situa en els 460, similar als d’anteriors edicions.

D’altra banda, l’ANC també ha informat a través d’un comunicat que a la zona de convidats d’aquesta Diada 2019 comptarà amb una representació “folgada de diversos col·lectius i persones represaliades; una aposta clara per homenatjar la societat civil, que pateix directament la repressió de l’Estat espanyol de manera ferotge, i que, malgrat tot, segueix plantant cara i no renuncia ni a l’objectiu: la independència, ni a establir una estratègia unitària per assolir-lo”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia