Política

“Tu ja m’entens” al balcó de l’ajuntament del Port de la Selva

La pancarta substitueix la que posava “Llibertat peixos pacífics”, que la junta electoral ha ordenat retirar

La façana de l’ajuntament del Port de la Selva llueix des d’ahir al migdia una pancarta amb un ninot amb una cremallera tancada a la boca i la frase “Tu ja m’entens”. El cartell substitueix el de “Llibertat peixos pacífics”, que ja es va instal·lar l’any passat per substituir la que reclamava la llibertat dels presos polítics, però que també s’ha hagut de tornar a retirar per requeriment de la junta electoral.

L’alcalde del municipi, Josep Maria Cervera, diu que es tracta d’una iniciativa ciutadana davant “d’un nou atac contra la llibertat d’expressió”. Cervera insisteix que es tracta d’una pancarta “innocent” i que espera que “no serveixi per demostrar l’absurd on s’ha arribat amb la llibertat d’expressió en aquest país”.

“El significat es pot explicar molt fàcilment: estem al mes d’octubre, un mes amb moltes mosques fins que no arribi Sant Narcís, i també sabem la dita que diu que en boca tancada no entren mosques”, ironitza l’alcalde. L’Ajuntament va rebre la setmana passada un requeriment de la junta electoral que l’instava a retirar qualsevol llaç groc, estelada o símbol partidista dels edificis públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia