Política

El govern demana la destitució del cap de la Guàrdia Civil després del discurs d’ahir

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha adreçat una carta en nom del Govern a la seva homònima Carmen Calvo

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha adreçat aquest dijous a la tarda una carta a la ministra de la Presidència del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, en la qual demana la destitució del cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, el general Pedro Garrido, després de la polèmica que va provocar el discurs de Garrido durant l’acte de la patrona del cos armat.

Segons manifesta a la seva missiva, les manifestacions de Garrido “han estat una provocació”, sobretot tenint en compte l’especial moment de tensió que viu la relació entre Catalunya i Espanya i amb la sentència del judici de l’1-O a les portes.

“Actituds com les d’ahir ens recorden a un temps passat que crèiem que, sortosament, en el nostre país havien desaparegut feia anys”, diu Budó a la carta.

L’acte a què es refereix el govern català es va fer ahir a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca amb presència dels alts comandaments dels Mossos d’Esquadra, que van marxar com a mostra de desaprovació del contingut del discurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia