Política

Unes 500 persones es concentren a l’estació de Sants en un assaig de mobilitzacions per la sentència

Mossos i Policia Nacional desallotgen el Pícnic per la República del vestíbul de l’estació barcelonina

Els manifestants traslladen la protesta fora i tallen el carrer Tarragona i l’avinguda Tarradellas

Unes 300 persones s’han concentrat aquest diumenge dins l’estació de Sants de Barcelona, convocades per Pícnic per la República , en un assaig de mobilitzacions post-sentència. Els manifestants han cridat lemes com ‘Llibertat, presos polítics’, ‘Som gent de pau’ i han cantat L’estaca, entre d’altres.

Els Mossos d’Esquadra i la policia espanyola han encapsulat els concentrats i han impedit l’entrada als què, passades les deu del matí, anaven arribant.

A primera hora hi havia prop de 200 persones més concentrades a les portes de l’estació, quantitat queha anat augment al llarg de l’acció. La policia els ha barrat el pas i només han deixat sortir els concentrats de dins.

Els agents han desallotjat un a un els manifestants -alguns arrossegant-los o en braços- per la porta principal de l’estació barcelonina i els han d emanat protestar fora de les instal·lacions.

Un cop desallotjats de Sants, poc després de les 11 hores, els manifestants han traslladat la protesta al carrer i han tallat el carrer Tarragona i l’avinguda Tarradellas de Barcelona.

Els participants han iniciat una manifestació per la Gran Via i han acabat davant la comissaria de la Policia Nacional, a la Via Laietana, on s’ha acabat l’acció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia