Política

Torra: “La violència no ens representa ni ens representarà mai”

El president de la Generalitat participa en un tram en la columna gironina de les Marxa per la Llibertat

El cap del govern català anima la ciutadania a continuar les mobilitzacions contra la sentència

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat aquest dimecres que la violència no “representarà mai” al “moviment independentista català”.

L’endemà dels aldarulls que es van produir dimarts a la nit en diferents ciutats de Catalunya, Torra ha participat en un tram de la columna gironina de la Marxa per la Llibertat organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.

El president s’ha mostrat “molt orgullós de l’esperit de civisme” que s’està vivint durant la primera jornada de la mobilització impulsada per les entitats independentistes. Torra ha agraït el compromís civíc de la ciutadania i ha animat la gent a continuar les mobilitzacions contra la sentència de l’1-O.

En relació als incidents que es van produir dimarts a la nit a Barcelona i a altres punts del país després d’algunes manifestacions, Torra ha subratllat que “la violència no ens representa ni ens representarà mai”.

El cap del govern català s’ha afegit aquest migdia a la marxa al municipi de Caldes de Malavella (Selva) i ha caminat fins a Sils (Selva), que era el final del recorregut que es feia aquest matí, acompanyat per l’exlehendakari Juan José Ibarretxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia