Política

Els CDR mantenen la seva aposta per la desobediència civil i pressionen Torra

En un comunicat, consideren “imprescindible” la desobediència institucional

Reclamen la dimissió del conseller Miquel Buch

Els autodenominats Comitès de Defensa de la República (CDR) han subratllat aquest dissabte la seva aposta per la desobediència civil que consideren avui “més imprescindible que mai” i exigeixen al Govern de Quim Torra que desobeeixi la sentència del Tribunal Suprem pel cas del procés.

“Exigim a Quim Torra i a la resta de l’executiu català que estigui a l’altura de la ciutadania i la dimissió del conseller Miquel Buch. I si no ho vol fer, el Govern ha de dimitir”, demanen els CDR.

Els Comitès demanen que es pari “immediatament el discurs fals contra independentistes i antifeixistes” i asseguren que, des de fa dies, veuen “centenars d’imatges de pallisses indiscriminades, persones mutilades i connivència total amb la ultradreta”.

“La repressió contra l’independentisme -denuncien- no és nova, però ara els estem passant per damunt i han decidit fer-nos callar de la manera més violenta”.

Asseguren que la desobediència civil fa temps que no es para però ara consideren “imprescindible, la desobediència institucional”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia