Política

L’Audiència Nacional ordena registrar el domicili de l’advocat Gonzalo Boye

La jutge de l’Audiència Nacional María Tardón ha ordenat diversos registres

Puigdemont creu que l’ordre de l’Audiència Nacional forma part d’una “guerra judicial”

La jutge de l’Audiència Nacional María Tardón ha ordenat diversos registres, entre aquests al domicili de l’advocat Gonzalo Boye, en “una operació |contra el blanqueig de capitals relacionat amb el delicte contra la salut pública.”

La investigació inclou altres entrades. La causa està sota secret d’actuacions, han confirmat fonts de l’Audiència Nacional. Boye és l’advocat de Carles Puigdemont i de Quim Torra.

El registre l’està fent la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV) de la Policia Nacional, que investiga un delicte de blanqueig procedent del narcotràfic, segons han explicat a l’ACN fonts policials.

El president a l’exili Carles Puigdemont considera que l’ordre de l’Audiència Nacional de registrar el domicili de l’advocat Gonzalo Boye forma part d’una “guerra judicial”. “Quan algú els guanya les partides i els deixa en evidència, embesteixen sense miraments”, ha apuntat Puigdemont a través d’una piulada en relació amb Boye, que és l’advocat de Puigdemont i de Quim Torra. Segons l’expresident, l’ordre de l’Audiència Nacional vol fer “més difícil” el treball del seu advocat ara que el procés d’euroordre està en marxa. “No se’n sortiran”, ha assegurat Puigdemont.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia