Política

Álvarez de Toledo avala la denúncia de Societat Civil Catalana a Paluzie

La popular acusa l’entitat de “reconèixer explícitament que la violència pot ser part d’una estratègia legítima” i qüestiona la legalitat de l’ANC

La cap de llista del PPC a les eleccions espanyoles per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, ha avalat aquest dimarts la denúncia que Societat Civil Catalana (SCC) preveu presentar demà dimecres contra la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, per un presumpte delicte d’odi i apologia de la violència.

L’entitat unionista ha pres aquesta decisió després que Paluzie digués que els aldarulls que hi ha hagut a Catalunya arran de la sentència del Tribunal Suprem sobre el referèndum de l’1 d’octubre de 2017 han permès que el procés independentista i les seves reivindicacions tinguin presència internacional “de manera continuada”.

En declaracions a la premsa, Álvarez de Toledo ha considerat que la presidenta de l’ANC ha fet “una vinculació explícita entre independentisme i violència” i ha posat en dubte que “una associació que explícitament reconeix que la violència pot ser part d’una estratègia legítima pugui ser legal”. “Qualsevol persona a Espanya sap que si abraça les tesis de la violència, queda fora de la legalitat, i aquesta és una reflexió que convido a fer i un advertiment que faig explícitament”, ha continuat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia