Política

Iglesias insta a deixar els “retrets” i aposta per una coalició entre l’”experiència” del PSOE i la “valentia” de Podem

El candidat d’Unidas Podemos espera una participació “molt alta”

El candidat d’Unidas Podemos, Pablo Iglesias, ha assegurat que des d’aquesta nit deixarà enrere “tots els retrets” i ha confiat en una coalició entre l’”experiència” del PSOE i la “valentia” de la seva formació. “Tendirem la mà al PSOE”, ha assegurat Iglesias després de dipositar el seu vot aquest 10-N en un col·legi electoral a Galapagar. El líder de Podem ha esperat que hi hagi una “participació molt alta” i ha expressat que un dia d’eleccions és “un dels pocs dies en que qualsevol ciutadà té el mateix poder que un multimilionari i això s’ha d’aprofitar”. Ha insistit que un govern entre el PSOE i Podem podria fer de l’Estat espanyol “un país exemple en protecció dels drets socials i llibertats”.

El líder d’Unidas Podemos ha esperat que l’esperit que es respira entre votants i militants de les dues formacions es tradueixi en que els seus líders siguin “responsables” i apostin per un govern “conjunt”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia