Política

Aragonès: “Hem d’omplir les urnes a favor de la llibertat i com més urnes, menys repressió”

El vicepresident de la Generalitat fa una crida a la participació massiva després de votar a Pineda de Mar

El vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha votat aquest diumenge al matí a l’Institut Joan Coromines de Pineda de Mar, al Maresme. Aragonès ha fet una crida a la participació massiva i a omplir les urnes “a favor de la llibertat”. “Com més urnes, menys repressió. Demanem que Catalunya es bolqui a les urnes com tantes vegades hem fet, com vam fer l’1 d’octubre, el 9 de novembre i el 28 d’abril”, ha explicat el conseller. Aragonès ha vinculat la participació a Catalunya al fre de l’ascens de l’extrema dreta: “Com més vots hi hagi a Catalunya, com més forta sigui la participació, més forts serem per parar l’ultradreta i els que la volen blanquejar”.

Acompanyat per la seva dona i la seva filla, Aragonès ha votat a dos quarts de deu del matí. Al col·legi electoral s’ha trobat amb els apoderats d’ERC i també del PSC. Aragonès ha compartit unes paraules amb l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, que també es trobava al mateix col·legi electoral.

Aragonès ha fet una defensa ferma dels “valors republicans” i de frenar l’ascens de VOX: “Serem el baluard de defensa dels drets i les llibertats del nostre país davant d’aquest ascens del nacionalisme espanyol sigui de centre, de centre dreta o d’ultradreta, com més forta sigui la participació més forts serem per aturar-los”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia