Política

POLÍTICA

“Intervenir comunicacions sense ordre judicial ens apropa a Turquia”

Entrevista al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat, Jordi Puigneró, aquest diumenge a El Punt Avui TV, a les 10.00 i a les 14.00

L’Estat espanyol no aconseguirà limitar la llibertat d’expressió a Internet, el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró n’està convençut, tal com explica en una entrevista que el periodista Xevi Xirgo li ha fet i que El Punt Avui Televisió emet aquest diumenge a les 10.00 i a les 14.00. Aquí en teniu un avençament.

Un estat espantat

“No havia vist mai un estat tan espantant per una App, que ajuda a organitzar-se les persones per fer accions cíviques i d’activisme polític. Un estat que fa un decret per mirar d’aturar aquest tipus de reivindicacions saltant-se els principis més bàsics de la llibertat d’expressió, actuant contra Internet. No ho aconseguiran, és com voler agafar l’aigua amb les mans”.

Com Turquia o la xina

“Porten dos anys negant que existís la República i ara resulta que la volen prohibir, amb un decret molt virulent contra els drets fonamentals. Un decret que persegueix entre d’altres coses intervenir les comunicacions de les persones sense ordre judicial, emparant-se en una cosa tan subjectiva com l’ordre públic. Això ens apropa a Turquia o la Xina”.

Converses amb Podem

“Estem tenint converses discretes amb Unides Podem. Ells també estan inquiets amb el decret contra les comunicacions perquè, tot i estar pensat per a Catalunya, afecta també als ciutadans espanyols. Hi ha converses per aturar aquest decret com més aviat millor”.

Junts per Catalunya

“Portem ja vàries conteses electorals amb la marca Junts per Catalunya, que la gent identifica. La línia bona és aquesta. Això requereix una definició dels diferents espais que conformen aquesta marca. Cal decidir el paper del PDeCat, dels independents, de la gent que forma part de la Crida...Hem de ser capaços de posar-ho sobre la taula, és inajornable.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona