Política

Arrimadas s’ofereix per agafar el relleu a Ciutadans

La cap de llista catalana se sent “forta, valenta i a l’altura” per substituir Rivera al capdavant del partit

Inés Arrimadas, la cap de llista catalana de Ciutadans en les eleccions generals, es va oferir ahir per substituir Albert Rivera al capdavant del partit que ha obtingut el pitjor resultat aquest 10-N, amb la pèrdua de 2,5 milions de vots respecte de l’abril.

En una entrevista ahir a Antena 3, qui va ser cap de l’oposició al Parlament de Catalunya afirmava que es veia “forta, valenta i a l’altura de les circumstàncies” per assumir l’encàrrec, tot i que explicava que no havia presentat la candidatura perquè cal respectar el procediment del partit. “En la meva vida sempre que hi ha una situació difícil he fet un pas endavant i seré valenta”, afirmava Arrimadas en l’entrevista en què va considerar l’estratègia el principal error de la formació per explicar els mals resultats que han portat a la dimissió d’Albert Rivera: “No es pot desorientar el votant. Vam ser molt ferms en el no a Sánchez i no vam explicar prou la solució de desbloqueig.” Arrimadas argumentava que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, havia volgut un escenari polaritzat perquè perjudiqués les expectatives electorals “del centre polític”.

La cap de llista qualifica d’“absolutament majoritari” el suport que té dins del partit per assumir el lideratge de Ciutadans i avança que vol fer canvis perquè “cal millorar coses”. Arrimadas va confirmar que assumirà el paper de presidenta i portaveu del grup parlamentari al Congrés i va qualificar d’“excessiu” el retrocés electoral: “Sembla que hem matat Kennedy. No se’ns en perdona ni una.”

LA FRASE

Vam ser molt ferms en el no a Sánchez i no vam explicar prou la solució de desbloqueig
Inés Arrimadas
portaveu de ciutadans al congrés


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia