Política

El company de pis d’Es Satty compareix a la comissió d’investigació sobre els atemptats del 17 i el 18 d’agost del 2017

La sessió es pot seguir en directe a través de la retransmissió de l’edició digital d’El Punt Avui

Hammou Ourrous, persona que compartia l’habitatge amb Es Satty, compareix a partir de les 10 hores d’aquest dimarts davant la comissió d’investigació sobre els atemptats del 17 i el 18 d’agost del 2017, en qualitat de testimoni. Abdelbaki es-Satty, imam de Ripoll, és considerat presumpte cervell dels atacs terroristes de Barcelona i Cambrils.

A la sessió d’avui també estava prevista la compareixença de Teresa Cunillera i Mestres, delegada del govern de l’Estat a Catalunya, però, en una carta que la cambra catalana va rebre la setmana passada, ha plantat la comissió. Cunillera al·lega que, segons el Consell d’Estat, no hi ha una “obligació jurídica” per comparèixer .

A més, consten a l’ordre del dia els testimonis de Paz Esteban López, directora en funcions del Centre Nacional d’Intel·ligència, i José Luís Navarro Merino, cap de l’àrea d’estratègia i prospectiva de la Policia Nacional.

La sessió es pot seguir en directe a través de la retransmissió de l’edició digital d’ El Punt Avui .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia