Política

La retirada d'ICV frustra la moció de censura a Cabrera d'Anoia

La sala de plens de l'ajuntament de Cabrera d'Anoia es va omplir ahir per viure un ple municipal que, finalment, només va servir perquè el PSC conservés, de moment, l'alcaldia.

La moció de censura que impulsaven ERC, CiU i ICV no es va poder sotmetre ni a debat ni a votació perquè no reunia un dels requisits legals indispensables, que el nombre de proposants superés la majoria absoluta.

La retirada del regidor d'ICV, José Fernández, exsoci de govern del PSC, amb l'entrada al registre d'un escrit de renúncia l'1 de setembre feia inviable la moció de censura contra el govern de Salustià Monteagudo.

En el ple, presidit per una mesa d'edat, només hi va haver l'absència de la regidora republicana Elisabet Hidalgo. El secretari de la corporació va fer lectura de la normativa aplicable a aquest tipus de mocions per acabar exposant que no es podia sotmetre ni a debat ni a votació perquè no complia els requisits legals. Així, el ple no va durar ni un quart d'hora.

El govern –un dels quatre que conserva el PSC a l'Anoia– va tenir el suport dels principals càrrecs comarcals del partit, que ahir eren en el ple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia