La comissió d'investigació en l'Ajuntament de Castelló pel «cas Gürtel» es constituirà dimarts

La junta extraordinària de portaveus dels grups municipals a l'Ajuntament de Castelló, celebrada hui, ha acordat que la comissió d'investigació sobre les contractacions del consistori amb tres empreses relacionades amb el suposat finançament il·legal del PP es constituirà el proper dimarts, 10 de novembre.

La comissió estarà composta per set membres, d'acord amb el reglament del mateix ajuntament. Quatre seran del PP i dos del PSPV. El regidor del Bloc, Enric Nomdedéu, actuarà com a president de la dita comissió.

El regidor d'Economia de l'Ajuntament de Castelló, Juan José Pérez Macián, ha afirmat que «l'únic per al que servirà aquesta comissió serà per a ratificar l'actuació seriosa i responsable, sempre amb total legalitat i transparència, de l'equip de govern del PP». També ha dit que «els expedients que seran consultats han estat sempre a la disposició de l'oposició», que no hi ha «irregularitats» i «encara menys, tracte de favor a cap empresa».

El portaveu del grup socialista, Juan María Calles, ha criticat que el PP no ha volgut crear una comissió paritària i ha «imposat» la seua majoria. No obstant això, s'ha mostrat satisfet pel fet que s'haja creat la comissió, a instàncies del grup socialista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.