Política

Pablo Iglesias

Secretari general de Podem

“Aquest judici parla molt malament de la democràcia espanyola”

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha criticat aquest dilluns el judici pel 9-N contra l'expresident Artur Mas, l'ex-vicepresidenta Joana Ortega i l'exconsellera Irene Rigau. En una entrevista a RNE, Iglesias ha considerat que aquest “judici parla molt malament de la democràcia espanyola”. “A algú se'l jutja per posar urnes i en canvi hi ha nivells escandalosos d'impunitat respecte de la corrupció, vingui d'on vingui, del PP o de CiU”, ha dit.

El líder de Podem, a més, ha assegurat que“l'avergonyeix” que els tres polítics acabin “asseguts a la banqueta dels acusats per posar urnes”. “Hi ha molts, la majoria, de catalans que avui estaran molt emprenyats, i és una mala notícia per a Espanya. Molta gent, i em passa a mi que sóc espanyol i tinc de tot menys simpatia per Mas, no els agrada que se l'assegui a la banqueta dels acusats”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.