L'alcalde de Querol diu que no pensa dimitir i insisteix en la seva honradesa

Miquel Uroz, l'alcalde de Querol, no pensa dimitir. En la sessió plenària de dijous, l'últim dia de l'any, l'oposició –Convergència i Unió i Coalició d'Independents per Querol– li va demanar que renunciés, argumentant que el batlle estaria relacionat amb un suposat cas de corrupció urbanística, però Uroz va negar les acusacions. «No he de dimitir per res. Els de l'oposició em van posar una querella i jo ja he declarat davant el jutge. Si hi ha un home honrat al món, aquest sóc jo», sentenciava l'alcalde socialista en declaracions a aquest diari. L'oposició, per la seva banda, pensa portar més enllà la seva petició. «Farem un recull amb tot el que ha passat i tot el que es va dir en la sessió del plenari i ho farem arribar al PSC i a CiU, i també a la Federació Catalana de Municipis», detallava Enric Comín, regidor de CiU.

Aproven el pressupost

D'altra banda, l'Ajuntament de Querol va aprovar un pressupost d'1,4 milions d'euros –un 16% més que el 2009–, dels quals 892.000 euros seran per executar diferents projectes d'obres, entre els quals destaca l'oficina d'atenció al ciutadà, una llar d'infants, un pavelló poliesportiu i la renovació de la xarxa d'aigua potable. El consistori arranjarà per un import de 60.000 euros el camí que va de Querol a Montagut. El consistori ha congelat l'impost de béns immobles i el de circulació, i la taxa d'escombraries.

L'ALCALDE

Els fets
L'oposició el va denunciar per suposada revelació d'informació privilegiada amb la qual es facilitava el procés urbanístic de l'Arboçar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona