Política

Adriana Delgado ERC

Respecte del govern, diu: “L’alcalde [Joan Torres] sempre diu que hem de portar tots la samarreta de Sant Vicenç. Tots d’acord a portar-la perquè tots volem el millor per a Sant Vicenç, però l’hem de poder portar del color i estil que vulguem, de màniga curta o llarga, no com ells vulguin. Cadascú té el seu model i la seva manera de fer i això és el que falta dins la normalitat del mandat.” Com a projectes que falten, exposa: “un nou POUM, una sortida per als habitatges buits” i una política d’ocupació que “miri el perfil d’aturat i les empreses que tenim i doni formació específica”. En aquest punt, lamenta que no s’aconseguís la “FP dual en alimentació”, tenint en compte que “hi ha empreses del sector”.

Joaquim Casajuana PSC

Respecte del fet de tenir un regidor i conviure amb una majoria diu: “ No és fàcil prendre decisions amb poc marge de temps i sense poder ni comunicar-ho als companys de partit, però la bona relació amb els partits que formem l’oposició ajuda a tirar endavant.” Com a projecte que cal cita “la comunicació entre la part antiga el nucli i la part nova del sector de la Bòbila, plaça Espanya”, tot i que reconeix que hi ha un problema: “les vies del tren, i és molt difícil tractar amb aquesta gent”. Respecte de l’ocupació, opina: “S’han creat nous llocs de treball en les empreses existents i estem millor que uns anys enrere, però tenim moltes naus buides i continuem sense crear empreses noves.”

Joan Baptista Costa ICV

Respecte de la gestió econòmica, diu: “Aquests dos anys, s’ha ressentit considerablement. Sense executar cap actuació d’importància s’han reduït de forma dràstica els estalvis.”.“Hi ha moltes modificacions pressupostàries que, des del govern, es veuen com a normals i nosaltres valorem com a manca de planificació.” En l’àmbit de l’ocupació, comenta: “Hem acollit les actuacions a l’emprenedoria i de suport a les empreses, tot i que hem demanat que s’avaluïn i hem criticat actuacions costoses, com ara la Nit de l’Emprenedor. Trobem a faltar que la voluntat mostrada no s’hagi esmerçat a trobar noves propostes en polítiques d’ocupació, restringides a aprofitar els programes d’altres administracions.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

BESCANÓ

La CUP defensa que la central hidroelèctrica de Vilanna passi a ser pública

BESCANÓ
guerra a europa

Almenys vuit morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona
política

Puigdemont no donarà suport als comptes espanyols si Sánchez no compleix amb Catalunya

barcelona
Política

El Parlament dona suport als encausats de Tsunami

barcelona
orient mitjà

L’Iran minimitza l’atac a Esfahan i no dona senyals de resposta

barcelona
Política

ERC formalitza la proposta d’un cara a cara entre Aragonès i Puigdemont

barcelona
política

Els homes joves són els més espanyolistes, segons una enquesta d’Òmnium

barcelona
política

Aprovada la partida urgent de 142 milions per fer front a la sequera

barcelona