Política

diada de l'11 de setembre

La Festa per la Llibertat, colofó musical de la Diada

Txarango, Judit Neddermann, Jarabe de Palo, Els Pets i Green Valley actuen al passeig de Lluís Companys en la 17a edició del concert

Centenars de persones han seguit les actuacions Txarango, Judit Neddermann, Jarabe de Palo, Els Pets i Green Valley a la Festa per la Llibertat, que ha posat punt i final a la celebració de l’11 de Setembre d’aquest 2017.

El concert ha començat un cop finalitzada la manifestació de la Diada. Aquest any l’escenari s’ha situat a l’altre costat del passeig de Lluís Companys de Barcelona, integrat al mateix Arc de Triomf. La 17a Festa per la Llibertat, conduïda pels actors Sílvia Forns i Jaume Madaula, ha estat organitzada per Òmnium Cultural al passeig de Lluís Companys.

Txarango ha fet embogir el públic amb temes com “Una lluna a l’aigua”, “Compta amb mi” i “Agafant Horitzó”, la cançó a favor del sí en el referèndum de l’1-O. El cantant de la formació, Alguer Miquel, ha explicat que aquest tema és una “crida” als indecisos d’esquerres a posicionar-se pel Sí. I és que, segons ell, la independència és “l’oportunitat” per reescriure “les regles del joc”. “Per aquesta data màgica, el referèndum, comptem amb tots vosaltres, us necessitem a totes”, ha cridat al final del concert.

El cantant Pau Donés ha estat molt aclamat durant el concert de Jarabe de Palo, on hi han faltat clàssics del grup com “La Flaca” i “Depende’. La maresmenca Judit Neddermann ha ofert als assistents els seus ritmes entre el pop i el jazz vocal. L’artista ha fet una crida a donar suport a les dones que volen “fer-se un lloc” en el món de la música.

Durant la festa tant els artistes com el públic han cridat consignes independentistes i s’ha tingut un record per les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona
estat francès

Aproven una llei que castiga la discriminació capil·lar

barcelona

Banyoles aspira a organitzar el mundial de piragüisme marató del 2028

BANYOLES
nacions unides

L’Aràbia Saudita presidirà l’òrgan de l’ONU sobre drets de les dones, tot i no respectar-los

barcelona
GIRONA

Dani Cornellà serà el cap de llista de la CUP a la demarcació

GIRONA