Oliva envia un calendari amb fotos del tren a Camps i al ministre Blanco

L'Ajuntament d'Oliva ha enviat un exemplar del calendari del 2010 de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor al President de la Generalitat Valenciana, Francesc Camps, i al Ministre de Foment del Govern Espanyol, José Blanco. Aquest calendari està dedicat al període de la història en què les comarques de La Safor i La Marina Alta estaven comunicades a través del tren. L'objectiu de l'enviament és fer entendre als dos màxims responsables de dur endavant aquesta infraestructura la necessitat de començar a fer el tren una realitat en 2010.

Aquesta acció, que compta amb el vist-i-plau dels portaveus del grups polítics municipals i de la alcaldia de l'Ajuntament d'Oliva, és una iniciativa més per tal que aquesta infraestructura no passe de llarg en la reunió que hi ha prevista entre els dos dirigents per a les pròximes setmanes on previsiblement les dues administracions signaran un conveni per finançar i executar infraestructures ferroviàries al País Valencià.

Entre les imatges del calendari, totes elles d'Oliva, hi ha una foto de les últimes parades que va fer el tren a la ciutat, una foto aèria amb una panoràmica de l'estació, diverses fotos de l'interior i l'exterior de l'estació, les vies per l'anomenat passeig de «los besos», o una foto de l'edifici principal de l'estació quan encara estava en peu, en la nevada de 1983. Són dotze fotografies per a cadascun dels dotze mesos de l'any. A més, l'última plana del calendari compta amb un conjunt d'imatges de la concentració ciutadana que va tindre lloc el 30 de novembre de 2009 per reivindicar el Tren Gandia-Oliva-Dénia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
parlament europeu

L’Eurocambra aprova el ‘dret a reparar’ per a estendre la vida útil de béns

barcelona
estat espanyol

L’AN reobre la causa de l’espionatge a Sánchez amb Pegasus

barcelona
política

Laia Estrada critica que ERC i Junts mirin més al PSC per arribar a acords

BARCELONA
política

El Senat endarrereix una setmana més el ple que vetarà l’amnistia

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca diverses regions i deixa nou ferits, entre ells quatre nens, a Odessa

barcelona
politica

Aragonès recela de la crida a la unitat de Puigdemont: “No m’en refiaria gaire”

barcelona
regne unit

El Parlament britànic aprova el pla per deportar migrants a Ruanda

barcelona
política

Zapatero: “Hauria estat tremendament negatiu veure Puigdemont a la presó”

barcelona
alemanya

Detenen l'assistent d’un eurodiputat d’AfD sospitós d’espiar per a la Xina

barcelona