Política

Eleccions 21-D

Maroto dubta que C’s pugui liderar el govern: “No ha governat enlloc i vol presidir la comunitat més complicada”

Albiol demana al líder de Ciutadans que sigui “respectuós” i li recorda que els constitucionalistes s’han d’entendre si volen governar junts

El vicesecretari de Política Social del PP, Javier Matoro, ha retret aquest diumenge des de l’Hospitalet al líder de Ciutadans, Albert Rivera, les seves apel·lacions al vot útil en aquestes eleccions. En un acte electoral on ha acompanyat el candidat del PP de Catalunya, Xavier Garcia Albiol, Maroto ha afirmat que Rivera “s’equivoca” quan assegura que votar PP és tirar el vot a les escombraries, i li ha recordat que no té cap experiència de govern. “Un partit com Ciutadans que no ha governat mai Espanya, ni cap ciutat gran o petita, ni molt menys cap comunitat autònoma pot presidir la comunitat autònoma més complicada de totes en el pitjor moment sense tenir cap experiència de govern?” s’ha preguntat.

Per contra, ha afirmat, el PP “ha adoptat decisions difícils” com “el 155” i ho pot fer “de la mà del govern d’Espanya”. El “vot útil”, segons Maroto, és el del PP.

Xavier Garcia Albiol també s’ha referit a aquesta qüestió per demanar a Rivera que sigui “respectuós” amb els seus votants. “No pot dir que els votants del PP són escombraria” i “ha de tenir present que a partir del 21 no podrem governar els constitucionalistes si no tenim un PP fort al Parlament”.

Segons Albiol, Rivera hauria de dedicar els seus esforços a intentar “convèncer els que s’han decantat per la independència” i “no a diputar els vots dels que hem de governar junts”. “El que ens interessa”, ha dit, “és donar un cop de porta a l’independentisme”.

Mercat de “Los Pajaritos”

En aquest sisè dia de campanya Albiol ha visitat el mercat de ‘Los Pajaritos’ de l’Hospitalet, el tercer mercat de l’àrea metropolitana (anteriorment ha visitat els de Sant Adria i El Prat). En aquesta ocasió, la paradeta del PP de Catalunya estava al costat d’una altra d’ERC.

En el passeig, Albiol i Maroto s’han interessat per les persones que exposen els seus ocells criats per a la caça en gàbies, i malgrat que els han fet preu, no n’han adquirit cap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El jutge adverteix que no permetrà a Trump intimidar els jurats

barcelona
política

Puigdemont: “L’independentisme ha obert camí a Europa defensant drets”

barcelona

ERC reivindica la necessitat del Campus Salut per garantir una millor atenció

SALT
orient mitjà

Els EUA i la UE preparen noves sancions contra l’Iran per l’atac a Israel

barcelona
política

Borràs i Ramis, testimonis mèdics de la brutalitat de les tortures

barcelona
estat francès

Conviden Rússia al 80 aniversari de Normandia, però no a Putin

barcelona
guerra a gaza

Israel diu haver mort al Líban un comandant de les forces especials de Hezbol·là

barcelona
política

Junts vol reforçar la competitivitat de les empreses per la via del valor afegit

sant joan les fonts

El PP demana mesures per a la inserció laboral de persones amb alt risc d’exclusió social

GIRONA