Política

El PP adverteix a Rivera que un polític “ha de ser part de la solució”

El vicesecretari d’Organització del PP, Javier Maroto, li retreu la foto traient llaços grocs

Creu que el dirigent de Cs “pot buscar una confrontació” amb la seva actuació

El vicesecretari d’Organització del PP, Javier Maroto, ha criticat aquest divendres el president de Ciutadans, Albert Rivera, que es fes la foto traient llaços grocs a Alella i ha dit que un candidat a la presidència del govern espanyol “ha d’aconseguir arbitrar les lleis al Parlament” i “protegir els qui de forma voluntària els vulguin treure”. “La foto està molt bé però si el missatge és que “facin tots com jo” es pot buscar una confrontació”, ha continuat Maroto en una entrevista la Cadena Ser. El dirigent popular ha destacat que la classe política ha ser “part de la solució” i “articular aquest afartament des d’on ens correspon”. “A títol particular un pot desfogar-se traient un llaç com a acte de dignitat i valentia, però s’espera alguna cosa més”, ha afegit.

D’altra banda, Maroto també ha criticat les “soflames independentistes” des dels altaveus de l’Ajuntament de Vic, en què es demana “no normalitzar una situació d’excepcionalitat i d’urgència nacional” perquè “encara hi ha presos polítics i exiliats”, i ho ha emmarcat en les “provocacions permanents” de l’independentisme. Maroto també ha carregat contra Ciutadans per no intentar formar govern després del 21-D tot i ser el partit més votat o “almenys aconseguir la Mesa del Parlament” ja que “avui estaríem en una situació diferent”. “La gent vota perquè arreglis els problemes fent lleis i prenent decisions polítiques, no perquè t’apuntis com un ciutadà més perquè així no s’escull un president del govern o de la Generalitat “, ha manifestat el dirigent popular.

En l’entrevista a la Ser, Maroto també ha avisat que posarà dificultats en l’aprovació dels pressupostos que segons ell es traduiran en “un augment de l’atur i de l’atur”. Ho ha justificat assegurant que n’intentaran evitar l’aprovació “no perquè al PP no els agradi sinó simplement perquè són dolents per els espanyols i per al conjunt de la nació”. En aquest sentit, ha advertit que el PP defensarà el seu posicionament “amb contundència i sense pèls a la llengua”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

croàcia

Els conservadors tornen a guanyar les eleccions, però ho tindran difícil per governar

barcelona
orient mitjà

L’Iran avisa que podria revisar la seva “doctrina nuclear”

barcelona
política

Brussel·les tindrà en compte l’aval de la Comissió de Venècia a l’amnistia

madrid

Israel desplega armament i soldats a la frontera de Gaza

barcelona
política

Referèndum, finançament singular i català, pilars del programa d’ERC

barcelona
alemanya

Detenen dos presumptes espies russos

barcelona

Junts presenta els candidats del Ripollès

ripoll
guerra a gaza

Qatar diu que està revaluant el seu paper com a mediador

barcelona
política

Illa rebutja ser investit amb els vots de Vox

barcelona