Girona Decideix ja té el suport d'una seixantena d'entitats i disposa d'uns 350 voluntaris pel 25 d'abril

La plataforma Girona Decideix disposa ja d'una seixantena d'entitats adherides a la consulta sobre la independència i té confirmats uns 350 voluntaris dels 500 que vol tenir per col·laborar en l'organització del referèndum que se celebrarà el dia 25 d'abril. Just quan queda un mes, Girona Decideix preveu intensificar la campanya de difusió per diverses vies, des de les més tradicionals com són bustiades, cartells, banderoles o anuncis a la premsa, fins a aprofitar també les noves tecnologies i les xarxes de Facebook, en què ja tenen 2.000 seguidors, o el Twiter.

Ahir es va fer una altra trobada de voluntaris per explicar-los com es desenvoluparà la campanya fins al dia de la consulta, en especial els actes per arribar a col·lectius com els immigrants, clubs esportius, associacions de barris, sindicats o gent gran. L'objectiu és mobilitzar el vot en tots aquests sectors per garantir un alt percentatge de participació dels més de 78.000 ciutadans que podran participar en la consulta. Fins ara s'han posat una quinzena de taules al carrer per recollir vot anticipat i, a partir d'ara, es volen situar tres taules diàries. Per l'11 d'abril s'està preparant un gran acte nacional que aglutini els municipis de l'àrea metropolitana i que es faci conjuntament amb Girona, Salt, Aiguaviva, Vilablareix, Sarrià o Fornells.

Assemblea, avui a Pals

La plataforma Pals Decideix convoca avui divendres, a dos quarts de nou del vespre, els veïns de Pals a una assemblea general al centre cívic del municipi amb vista a explicar la consulta de la independència que faran el 25 d'abril, com també per parlar de possibles actes o activitats relacionades amb els comicis.

Amb vista a la consulta, Pals Decideix té previst crear dues meses electorals. Una estarà situada al centre cívic de Pals. I l'altra, als Masos de Pals, que és l'altre poble del terme, encara que en aquests moments no se sap on es pensa instal·lar.

Amb Pals, ja són set els municipis del Baix Empordà que tenen decidit fer la consulta el 25 d'abril. Els altres sis són Castell-Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Calonge, la Tallada d'Empordà, Vilopriu i la Pera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat espanyol

Rufián (ERC): “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona
Estat Espanyol

Podem fa costat a Sánchez i denuncia una persecució

barcelona
eSTAT ESPANYOL

Sánchez es planteja renunciar després de l'acusació contra la seva dona

Barcelona
Política

Mor Joan Casas Montaña, exalcalde de Cornellà del Terri

política

Repetició al Senat d’Illa desvinculant-se de Koldo i d’ERC i Junts qüestionant la seva gestió

barcelona

El PSC es compromet a revitalitzar l’esport gironí

girona
Estats Units

Biden diu que l’ajuda a Ucraïna començarà a arribar en “poques hores”

Barcelona
estats units

Les protestes estudiantils als EUA generen divisió dins del Partit Demòcrata

barcelona
guerra a gaza

Israel pressiona Hezbol·là al Líban mentre continua bombardejant Rafah

barcelona