Política

TONI ARIMANY

Candidat de JxCat a la Vall d'en Bas

“La Vall ha quedat parada aquests quatre anys”

Proposa una zona esportiva a l’escola i una actuació potent al polígon

Empresari de 53 anys, va ser elegit fa un any per intentar recuperar l’alcaldia, que Miquel Calm (CiU) va perdre després de 20 anys el 2015. Arimany llavors tancava la llista.

Què el va fer decidir a fer el pas de presentar-se?
Sobretot el fet que la Vall d’en Bas ha estat sempre dins de la Garrotxa un referent, avançada en molts temes, i aquests últims quatre anys ha quedat parada.
És una llista bastant renovada?
Sí, només continuen tres persones que ara són a l’oposició i la resta de la candidatura d’onze persones és nova.
Pel que deia, entenc que fan una valoració bastant negativa del govern actual de La Vall Plural-AM...
Sí, sí. Ha acabat les feines que ja hi havia començades de l’antic govern i ara comença a moure alguna cosa, però poca cosa. He de dir que en cultura i ensenyament no ho han fet malament, però tot el tema de turisme rural, agrari, d’empreses..., molt fluix.
Quines són les seves principals propostes?
A Can Trona, a més de convertir-lo en un espai de consum zero d’energia, volem establir-hi un punt per fer-hi gestions, que no calgui anar al centre de Sant Esteve. La Vall és molt dispersa i la gent es mou amb vehicles grans, i Can Trona és al centre. Un altre projecte és fer una zona esportiva a l’escola Verntallat. El camp de gespa artificial el faríem aquest mateix any. Hi entrenarien els quatre clubs i seria una zona de trobada de jovent.
Alguna altra cosa destacada?
Sí, el projecte del Fluvià com a via blava: fer una recuperació ambiental de tot el riu i un caminet per tota la vora. També cal fer una actuació potent al polígon perquè és l’entrada al municipi i el veiem molt abandonat. Un dels nostres objectius és portar-hi empreses. I també és important la seguretat. Hi ha un projecte del Consell Comarcal de posar lectors de matrícules al qual ens volem sumar i també impulsar altres tecnologies noves perquè ultimament als pobles petits hi ha molts robatoris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia