Política

JULIO RICO

Candidat d'Emprenedors-Tots per l'Empordà

“S’elegeix la persona adequada per portar les regnes”

Empresari del sector turístic i impulsor del Santa Market, es presenta per tercer cop a les municipals. Aquest cop, sota el paraigua de les formacions independents Tots per l’Empordà.
Emprenedors es presenta també sota el paraigua Tots per l’Empordà.
Volem que la gent de l’Empordà, amb la proximitat i el coneixement de l’entorn, tingui veu i vot. La coalició amb aquelles formacions independents i no vinculades a grans estructures polítiques pot jugar un paper fonamental en el desenvolupament de la nostra comarca.
I en l’àmbit municipal?
En les eleccions, en les quals es presenta un ventall important de grups polítics, no es trien sigles polítiques o programes electorals perquè, al final, cap partit tindrà majoria absoluta. El que s’elegeix és la persona adequada per portar les regnes, per liderar un projecte de consens amb diferents formacions. Aquesta persona, el futur alcalde que necessita Santa Cristina, ha de tenir capacitat de lideratge i de consensuar accions.
Quines condicions posen per entrar a l’equip de govern?
És bàsica la persona que ha de liderar-lo i hem de dir que considerem que som, i així ho defensarem, amb la meva figura, qui hauria d’anar liderant un projecte de grup o tornar a l’oposició. És a dir, entrar en un equip de govern en què no passin coses i hi hagi una continuïtat, com els darrers anys, no ens hi afegirem. La condició, diguem, per poder entrar en un futur equip de govern és que liderem el projecte.
Vol dir que o tenen l’alcaldia o van a l’oposició?
O tenim l’alcaldia o un paper molt important que ens permeti realitzar accions i materialitzar-les o anem a l’oposició.
Quines accions?
Volem que passin coses, que Santa Cristina funcioni, que es generi feina, activitat, que les prestacions socials arribin a tots, que es redueixi la pressió fiscal a particulars i empreses per incrementar el consum i la producció, que la promoció turística no es quedi en passejades per les Gavarres, que tornem a ser un referent en el món de l’esport i que no tot s’acabi en el patinatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia