Política

Casado sent vergonya aliena per Junqueras

El candidat del PP carrega contra la roda de premsa des de la presó

Diu que Sánchez indultarà “els colpistes”

El líder del PP, Pablo Casado va assegurar ahir en un acte de campanya a Toledo que va sentir “vergonya aliena” en veure la roda de premsa d’Oriol Junqueras des de la presó, alhora que va afegir que li va fer pena veure que el líder dels republicans serà soci d’un hipotètic govern del PSOE i que li cedirà els vots a canvi d’indults.

Durant el míting, Casado va assegurar: “Fa una mica de vergonya aliena quan estàs a casa, veus la televisió i veus una roda de premsa d’un candidat des de la presó. I ha passat: Oriol Junqueras des de la presó. I li pregunten si donarà suport a Pedro Sánchez i diu que sí. Clar que sí, perquè a més indultarà els presos, que són polítics presos per colpistes”. Pel candidat del PP a la presidència del govern espanyol, el PP és “l’única alternativa” i va recordar que, tenint en compte que el Senat haurà de “tornar a posar ordre” a Catalunya [en referència a l’article 155 de la Constitució i la suspensió de l’autonomia], seria convenient “optimitzar els vots de centre-dreta”.

Mentrestant, a Salou, la candidata del seu partit per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, assegurava ahir que a la Moncloa “no hi ha hagut mai un president més anticatalà que Pedro Sánchez” i el va acusar a ell i als seus “socis” independentistes de “robar” la convivència a Catalunya.

Per a la candidata, “reforçar el sistema que ens ha portat fins aquí, el de l’adoctrinament dels alumnes i en els mitjans de comunicació, tot això és anticatalanisme”. I hi va afegir: “Abandonar els constitucionalistes a Catalunya és la pitjor forma d’anticatalanisme”. Álvarez de Toledo va avisar els assistents que “Sánchez i els seus socis us roben”. “Us roben la convivència interna, la pau civil, que és la Constitució”, va dir.

LA FRASE

Fa una mica de vergonya mirar la televisió i veure la roda de premsa d’un candidat a la presó
Pablo Casado
Candidat del PP al Congrés

Sánchez, autogovern i convivència

El president del govern espanyol i candidat del PSOE en les pròximes eleccions generals, Pedro Sánchez, considera que “ara mateix, reivindicar l’autogovern és reivindicar la convivència, que és el vertader problema de Catalunya”. En una entrevista a La Vanguardia, Sánchez sostenia ahir que el PSOE és l’únic partit que aposta per l’estat de les autonomies i que vol per a Catalunya el mateix que per a la resta d’Espanya –mesures socials com revalorar les pensions i reforçar l’autonomia–, perquè “ara mateix reivindicar l’autogovern és reivindicar la convivència, que és el veritable problema de Catalunya”, deia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ADMINISTRACIONS

Pineda aprova millorar la participació ciutadana als plens

PINEDA DE MAR
política

Salvador Illa guanyaria les eleccions i l’independentisme perdria la majoria al Parlament

barcelona
estat francès

Macron entra en campanya amb un crit d’alarma: “Europa pot morir”

barcelona
Estat espanyol

L’entorn i els socis de Sánchez l’animen a continuar

Barcelona
escòcia

L’SNP trenca la coalició de govern amb els Verds

barcelona
política

La incertesa per la carta de Sánchez sacseja l’inici de campanya pel 12-M

barcelona
Estat espanyol

Feijóo diu que Sánchez fa una “operació de supervivència política”

Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona