Política

JuntsXCat reclama el TAV amb parada a l’aeroport

El número 2 al Congrés per Girona, Sergi Miquel, recorda la necessitat de ser república per fer el baixador i que la infraestructura sigui “quarta pista del Prat”

El número 2 de Junts per Catalunya (JuntsXCat) al Congrés per Girona, Sergi Miquel, va defensar ahir que en una Catalunya-estat es dotarà el territori de les “infraestructures que mereix per poder-ne potenciar l’activitat econòmica”. “I en el cas de les comarques gironines necessitem rellançar el nostre aeroport, fent-hi un baixador del TAV, que ara mateix el govern central està bloquejant. Un baixador que permetrà que l’aeroport funcioni com la quarta pista del Prat i revitalitzar-lo novament”, va reivindicar.

“Ara mateix tenim un Estat en contra. Tenir el nostre propi estat ens permetrà agilitar projectes que d’una altra manera estarien tancats en un calaix anys i panys abans de concretar-se”, va prosseguir el diputat. Miquel va un acte al Mirador de l’Aeroport, acompanyat d’altres candidats al Congrés i Senat, com Fanny Carabellido, Teresa Casademont, Josep Maria Cervera, Joan Bagué i Núria Navarro.

Per la seva banda, el cap de llista al Congrés per Girona, Jaume Alonso-Cuevillas, va participar ahir en l’acte de JuntsXCat a Barcelona durant el qual Carles Puigdemont i Jordi Sànchez van poder conversar cara a cara gràcies a les noves tecnologies. “Encara estic commocionat per haver pogut sentir la conversa entre el president Puigdemont i Jordi Sànchez parlant cara a cara, un des de Waterloo, l’altre des de Soto del Real, després de més de 500 dies.” Cap al final es va sentir grinyolar una porta i Sánchez va dir “President, em vénen a buscar”. “A tots se’ns ha posat la pell de gallina. Però el 21 de maig, en l’acte de constitució del Congrés, veurem en Jordi Sànchez, en Jordi Turull i en Josep Rull, que lideren JuntsxCat a les tres altres demarcacions. Seran cridats un a un pels seus noms. Els podran aguantar la mirada?”, va subratllar el cap de llista.Alonso-Cuevillas va afegir que “el proper 28 d’abril, Junts per Catalunya encarna el vot de la llibertat, de la dignitat de l’1-0 davant la repressió del 155, el vot del president Puigdemont”, va concloure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona

Manos Limpias admet que la denúncia es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona
política

Jordi Pujol : “Ara toca Junts, votaré Puigdemont”

barcelona
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom