Política

EDUARD COLOMER

Candidat de Junts per Sils a l'alcaldia

“Deixar passar el temps és mala opció sempre”

Eduard Colomer té 36 anys i és advocat. Va néixer i ha crescut a Sils, on ha format part de diverses associacions del municipi. Tot i no haver estat mai regidor i haver confeccionat una llista amb moltes cares noves, considera que això pot ser un valor positiu per al poble.

El 2015, com a CiU, van passar d’un a quatre regidors. Ara Colomer, que es considera un “patriota municipal” que ha fet poble des de les entitats, aspira a poder ser decisius a l’hora de configurar el nou equip de govern.

Com valora el tripartit d’aquest últim mandat?
Ha estat un govern que no ha acabat de complir ni les seves pròpies promeses electorals, com tampoc els nous compromisos que va adquirir amb el pacte de govern. L’alcalde ha tingut un gran pes i això ha suposat una línia molt continuista. Ha estat un govern per inèrcia.
I la seva tasca a l’oposició?
Crec que hem fet una oposició que ha intentat ser constructiva, però que s’ha trobat sempre amb un no sistemàtic des de l’altre costat. Es van fer moltes propostes que eren positives per al poble, el govern hi votava en contra i, al final, les acabaven materialitzant.
A Sils ha augmentat la inseguretat ciutadana. Què farien?
S’han posat d’excusa les limitacions pressupostàries per ampliar la plantilla de policies o fer noves contractacions, però s’haurien d’haver posat noves mesures per prevenir. S’hauria d’aconseguir que Sils sigui un poble segur no tant perquè s’atrapi la gent que cometi delictes com perquè no se’n cometin.
Com es fa això?
Cal invertir en tecnologia, en càmeres de control d’accés i en tota una sèrie de mesures que desincentivin l’incivisme.
Com valoren la gestió dels problemes de l’aigua no potable?
Va ser dolenta. No es van dur a terme accions de diagnosi ni es van prendre mesures provisionals. L’equip de govern va optar per deixar passar el temps i no afrontar el problema fins que no hi va haver cap més opció. Això és una mala opció sempre.
Què haurien fet vostès?
Uns camions cisterna o altres mesures provisionals podien facilitar una mica les coses. Fins i tot mesures informatives. Molta gent ni es va assabentar del problema!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia