Política

PER LLOGAR-HI CADIRES

Allà va, que trona

La fugida cames ajudeu-me d’Ángel Garrido a Ciutadans ha irritat molts mitjans. “És una maniobra de venjança”, afirma Luis Ventoso a ABC. “Crida l’atenció que la regeneració de Ciutadans provingui de la nissaga de l’esperancisme”, observa Rubén Amón a El País. “No és d’estranyar que Pablo Iglesias no es cregui les protestes de Rivera que no pactarà amb Sánchez”, etziba La Razón. Fernando Ónega retreu a La Voz de Galicia que la dreta usi “armes de destrucció massiva” entre ella. I OKdiario.com sentencia: “És pitjor que la seva cap Cifuentes.”

I la noticia és...?

Del titular d’OKdiario.com se’n podria inferir que la llei “proetarra” tirarà endavant perquè el PSOE no la durà al Tribunal Constitucional. Però en la informació ja s’explicita que el PP sí que ho farà, de manera que l’efecte final serà el mateix. Però del que es tracta és d’aplegar al titular el conceptes PSOE, PNB i ETA. Amb quin objectiu? És que diumenge que ve hi ha unes eleccions en què, diuen, s’hi juga el futur d’Espanya. De la seva.

Una reflexió que ningú no escoltarà, sembla

José Carlos Fernández Otero es lamenta: “Falten en aquest país persones amb criteri d’estat, amb idees i continguts seriosos que evitin que la vida política es desenvolupi a crits als carrers.”

Els problemes reals de la gent

Els anomenats partits constitucionalistes sempre han retret als independentistes que no es dediquen a resoldre “els problemes reals” de la gent. Durant tota la campanya i, sobretot en els debats, sembla que “els problemes reals” de la gent no són l’atur i les pensions, sinó el presumpte indult i la unitat d’Espanya. El dibuixant Álvaro, a La Opinión de Zamora, veu així la situació. Cristina Fallarás, a Publico.com, es lamenta que en el debat del dia 23 només es dediquessin dos minuts a la cultura. I Rafael Torres, a La Región, la secunda: “No es va parlar d’educació ni de cultura.”

Vox, el retorn dels salvadors de la pàtria

Rafael Sánchez assegura que Vox creix com a reacció a un “projecte tecnocràtic i socialdemòcrata [...] que a Espanya va unit a un sinistre panorama de corrupció i desmembrament nacional”.

La fractura inexistent de la qual tothom parla

Julia Navarro escriu: “El govern que surti de les urnes haurà de buscar interlocutors capaços [...] de retornar la normalitat política a Catalunya [...] trencada pels independentistes irresponsables.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

La candidatura encapçalada per Albiach es dirà Comuns Sumar

barcelona
guerra a gaza

Desenes de morts per bombardejos israelians a Síria

barcelona
societat

L’Audiència cita les defenses de l’Operació Judes per dilluns de Pasqua

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca amb drons i míssils la infraestructura energètica ucraïnesa

barcelona
guerra a europa

Un avió de combat rus s’estavella prop de Sebastòpol, a Crimea

barcelona
POLÍTICA

Jaume Veray serà el candidat del PP per Girona

GIRONA
sud-àfrica

La comissió electoral exclou l’expresident Zuma de la cursa electoral

barcelona
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona