Política

Jordi Camps

Alcaldable de Junts per Catalunya - Vidreres.

“Apostem pel geriàtric i el centre de dia”

Destaca la creació de la comissió, en què han treballat en el tema de l’aigua

És un dels punts forts del seu programa

Jordi Camps és de Vidreres de tota la vida i va entrar a l’alcaldia ara ja fa vuit anys. Va estudiar enginyeria de telecomunicacions i té una empresa de noves tecnologies.

La llista que va confeccionar Jordi Camps per a les eleccions municipals del 2015 va obtenir el 54% dels vots i va aconseguir vuit regidors al consistori. Als comicis del 2011 n’havia aconseguit cinc.

Quina valoració fa del darrer mandat?
Des de l’Ajuntament hem cobert correctament totes les necessitats que anaven sorgint, des de les més petites fins a les més grans. També hem solucionat problemes que venien de fa molt de temps, com ara tirar endavant una escola, també carrers del nucli antic que feia temps que es demanaven; hem fet la portada d’aigües des de Llagostera, tots els processos de municipalització... Sense oblidar-nos de totes les petites coses que van passant dia a dia i que també necessiten solució.
Quines seran les seves prioritats durant el pròxim mandat?
Nosaltres tenim claríssim que ens centrarem directament en les persones i que estarem al seu costat. Les ajudarem en tot el que sigui possible, com hem fet sempre. Col·laborarem en tots els aspectes en l’àmbit social. Una altra de les nostres apostes és la seguretat, ja que volem la màxima tranquil·litat a tot el municipi. Hem de continuar, llavors, en aquesta línia que hem anat portant de donar solucions als problemes de fa temps i estar al costat de la gent arreglant tots els petits o grans problemes que els succeeixen cada dia.
Quin tema destacaria del seu programa?
Apostem per la construcció del centre de dia i el geriàtric, amb gestió municipal; ho trobem molt important i ha de ser una realitat per a Vidreres en els pròxims anys. Però, sobretot, volem centrar-nos en el tema de seguretat, i que els veïns es puguin sentir tranquils.
La municipalització de l’aigua i la gestió d’aquest servei han generat molta polèmica.
El tema de la gestió de l’aigua i la municipalització no ha estat només ara. És un tema polèmic que arrenca ara ja farà al voltant de 30 anys. No obstant això, nosaltres el que hem fet ha estat tirar endavant la recerca de solucions. Vam crear una comissió de municipalització on hi ha hagut representació de cada partit polític, també un representant de cada urbanització o de cada barri del nostre municipi. Ha servit per treballar en tota la memòria de municipalització, l’ordenança, en la portada d’aigües i estem fent tots els tràmits que havíem dit. D’aquesta manera, hem marcat tota aquella línia que vam marcar al seu dia per solucionar aquesta problemàtica que hem viscut al municipi de Vidreres. La finalitat de tot això és que la gestió acabi sent 100% municipal.
Vidreres és l’únic municipi gironí que celebra correbous. Quina és la seva posició sobre aquesta qüestió?
Pel que fa als correbous, fins al dia d’avui no hi ha hagut cap petició per part dels veïns, sinó que aquí el que ha passat és que segurament ha estat diferent del que passa a altres municipis. Els correbous no ens han representat cap problema a nivell de poble; aquesta és la situació que tenim a Vidreres referent a aquest tema.
Com han confeccionat la llista electoral?
Intentant pensar en les necessitats del municipi, tenint en compte persones de moltes formes de pensar diferent. És una candidatura que recull moltes formes de pensar diferents. Gent de tots els barris i urbanitzacions del municipi. Hem treballat en aquesta línia perquè volem una llista transversal i que contingui totes les formes de pensar que té el nostre poble.
S’han marcat algun objectiu?
No ens hem marcat cap objectiu en clau electoral. Nosaltres només volem continuar treballant per Vidreres, pels nostres barris i urbanitzacions; en definitiva, per tothom... Volem estar al costat de les persones, ajudar en el benestar de tothom que ho necessiti, donar seguretat a tots els veïns i que la gent se senti segura, i continuar solucionant els problemes com hem estat fent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

nacions unides

L’Aràbia Saudita presidirà l’òrgan de l’ONU sobre drets de les dones

barcelona
GIRONA

Dani Cornellà serà el cap de llista de la CUP a la demarcació

GIRONA
política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona
còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid
Pròxim Orient

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona