Implicació heterogènia a Riudellots

Riudellots de la Selva no s'ha volgut quedar al marge de les consultes sobre la independència que s'organitzen arreu de Catalunya. La comissió organitzadora ho explica prou clar quan considera que «es tracta d'una de les iniciatives més importants de democràcia directa que s'han fet a Catalunya en les últimes dècades». Sigui quin sigui el resultat de la consulta independentista, la implicació popular ja es pot qualificar com tot un èxit. Amb poc menys de 2.000 habitants, trenta persones de diferents edats i perfils professionals treballen des de principis d'any per donar a conèixer els objectius de la consulta i no deixar passar l'oportunitat que el poble català expressi la seva opinió vers la possibilitat de tenir una nació independent.

A banda del suport de la immensa majoria de les entitats i associacions locals, també tenen el suport a títol individual de personatges il·lustres vinculats a la població com ara el de l'escriptor Lluís Muntada o el del productor de cinema Lluís Valentí.

L'acte central de la campanya va tenir lloc divendres passat a la sala polivalent, amb les intervencions d'Eric Bertran, president de Nouscatalans.joves; de Carles Mora, alcalde d'Arenys de Munt i veritable promotor de les consultes; de Francesc Ribera Titot, cantant dels grups musicals Brams i Mesclat, i de Maria Mercè Roca, escriptora gironina i diputada al Parlament de Catalunya per ERC.

Per altra banda, ja només queden dues jornades per poder votar anticipadament. Aquest dimecres dia 21, des de les cinc de la tarda i fins a les nou del vespre, es podrà votar als baixos de l'ajuntament amb motiu del ball que s'hi farà organitzat per la Llar de Jubilats. El dia de Sant Jordi, aquest divendres, es podrà exercir el dret vot al carrer de l'estació durant tot el dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estats Units

Biden diu que l’ajuda a Ucraïna començarà a arribar en “poques hores”

Barcelona
estats units

Les protestes estudiantils als EUA generen divisió dins del Partit Demòcrata

barcelona
guerra a gaza

Israel pressiona Hezbol·là al Líban mentre continua bombardejant Rafah

barcelona
GIRONA

Junts fa una aposta per la transformació digital de les empreses

GIRONA
GIRONA

Trobada dels candidats d’ERC amb els sindicats per parlar d’habitatge

GIRONA
estat espanyol

Brussel·les expedienta Espanya per no garantir plenament la presumpció d’innocència

barcelona
iran

L’Iran condemna a mort un raper per donar suport a les protestes de Mahsa Amini

barcelona
Política

Mor Andreu José Mestres, el batlle més longeu de Collbató (1983-1995)

política

La CUP proposa un pla de xoc a l’escola per fer front al retrocés del català

salt