Política

Arrimadas acusa Sánchez de cridar a “un caos total” després de la sentència

La portaveu de Cs afirma que el president del govern espanyol en funcions és sinònim de “problema”, “bloqueig” i “inestabilitat”

La portaveu de Cs al Congrés, Inés Arrimadas, ha acusat el Govern de fer una “crida a un caos total” després de la sentència i ha opinat que l’executiu de Pedro Sánchez és incapaç de fer-ne front. Arrimadas ha afirmat aquest dimecres a la sessió de control al Congrés, que el govern espanyol en funcions sosté que a Catalunya “no passa res” quan “es violen cada dia els drets de milions de ciutadans”. Segons la portaveu de la formació taronja, el govern espanyol en funcions vol indultar els “colpistes” i prefereix governar amb formacions nacionalistes. Arrimadas ha afirmat que Sánchez és sinònim de “problema”, “bloqueig” i “inestabilitat” i ha opinat que el líder del PSOE volia anar a eleccions. “No es confiïn”, ha avisat.

El ministre d’Agricultura, Luis Planas, ha respost que el govern de l’Estat “respecta i fa respectar la Constitució i la llei al conjunt del territori”.

En una entrevista a la SER aquest dimecres al matí, Arrimadas ja havia carregat contra el líder socialista i l’ha acusat de provocar la repetició electoral. “Els sortirà malament”, ha avisat. La portaveu de la formació taronja ha criticat que Sánchez pretén que el votin “gratis” i ha dubtat de la seva capacitat d’arribar a acords després del 10-N.

Segons Arrimadas, l’actitud del president del govern en funcions dels últims dies davant la “solució d’Estat” proposada per Albert Rivera “dona la raó” al partit taronja sobre la impossibilitat de pactar amb el líder socialista. A més, ha insistit que Sánchez encara tindria temps d’evitar eleccions si volgués, ja que les Corts no es dissolen fins al 24 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a europa

Almenys vuit morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona
política

Puigdemont no donarà suport als comptes espanyols si Sánchez no compleix amb Catalunya

barcelona
Política

El Parlament dona suport als encausats de Tsunami

barcelona
orient mitjà

L’Iran minimitza l’atac a Esfahan i no dona senyals de resposta

barcelona
Política

ERC formalitza la proposta d’un cara a cara entre Aragonès i Puigdemont

barcelona
política

Els homes joves són els més espanyolistes, segons una enquesta d’Òmnium

barcelona
política

Aprovada la partida urgent de 142 milions per fer front a la sequera

barcelona
política

El Parlament convalida el decret per salvar 1.850 milions dels pressupostos fallits

barcelona