Política

ERC de Vilafant vol la pacificació de l’entorn de les escoles

La petició va fer-la en el plenari del mes de setembre i ara cal la validació tècnica

El grup municipal d’ERC a Vilafant, en aquest mandat a l’oposició, aposta per la pacificació de l’entorn del centres escolars del municipi, projecte que van presentar en el plenari municipal celebrat fa uns dies. Concretament van exposar el projecte per pacificar l’entrada i sortida de l’Escola Sol i Vent on, amb alguns canvis de circulació dels carrers de l’entorn, es restringiria la circulació als vehicles a un tram de 100 metres del carrer Escoles.

Un cop presentada la proposta van demanar que els serveis tècnics de l’Ajuntament ho validin i que l’equip de govern ho implementi. El portaveu del grup municipal d’ERC Vilafant, Sergi Palomeras, afirma que amb la mesura es pretén facilitar l’accés al centre escolar “donant seguretat als vianants i reduint el trànsit davant la porta”.“Apostem perquè s’estudiïn mesures similars per als altres centres escolars”, afegeix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia