Política

Cunillera sobre el dispositiu policial del 10-N: “És un missatge de tranquil·litat a la ciutadania”

La delegada del govern espanyol ha volgut “donar les gràcies” als prop de 2.500 agents de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil que “complementen” el dispositiu dels Mossos d’Esquadra

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha assegurat que el desplegament policial en la jornada electoral d’aquest diumenge dona “un missatge de tranquil·litat a la ciutadania”. Cunillera ha explicat que les jornades electorals “s’aborden” des del punt de vista de la seguretat i que “quan hi ha uns possibles problemes”, els cossos policials han “d’estar preparats”.

Ho ha dit aquest diumenge al matí després d’exercir el seu dret a vot al punt de votació ubicat a l’Insitut d’Estudis Ilerdencs de Lleida. Cunillera ha arribat a quarts de deu del matí acompanyada del subdelegat del govern espanyola a Lleida, José Crespín.

Cunillera ha assegurat el dispositiu policial d’aquest 10-N ve marcat per “allò que les circumstàncies demanen” i ha afegit que davant “possibles problemes”, els cossos policials han d’estar preparats.

La delegada també ha volgut “donar les gràcies” als prop de 2.500 agents de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil que durant tota la jornada electoral “complementen” el dispositiu dels Mossos d’Esquadra. En concret, Cunillera els ha agraït la seva “ajuda” per “construir un marc que possibiliti la votació” i per fer que la jornada es “desenvolupi amb tranquil·litat”.

Segons Cunillera, la ciutadania “sap” que aquest 10-N “no ha d’haver-hi problemes”. Tot i així ha insistit que “en cas que n’hi hagués”, tot està “preparat” perquè no hi hagi “cap tipus d’incidència i que tothom pugui votar”.

Cunillera també ha fet una crida al conjunt de la població perquè aquest diumenge surti a votar. Ha indicat que, malgrat que avui en dia es tracti com “una normalitat”, aquest és un dret que “s’ha conquistat a base de molt sofriment”. “Faig una crida a la participació perquè votant estàs decidint el teu destí i el destí conjunt de tota la societat”, ha finalitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Iñaki Soto
Director del diari Gara

“El model del PNB està esgotat, necessita un relleu”

Barcelona
política

Collboni no obté suport per al PAM i no es tramitarà

barcelona
Guerra a Europa

Els líders de la UE destaquen la urgència de dotar Kíiv de sistemes antiaeris

Barcelona
estats units

Els EUA restableixen les sancions contra el petroli i el gas de Veneçuela

barcelona
Orient Mitjà

La UE demana contenció a Israel per evitar una escalada bèl·lica a tota la regió

Barcelona
orient mitjà

Un atac amb drons reivindicat per Hezbol·là deixa divuit ferits al nord d’Israel

barcelona
POLÍTICA

La CUP vol impulsar la transició energètica a la demarcació

GIRONA
Orient Mitjà

Netanyahu diu que Israel prendrà les seves pròpies decisions sobre l’Iran

Barcelona
birmània

La junta militar trasllada Suu Kyi a un lloc d’arrest fora de presó

barcelona