Nou candidats per a les eleccions cantonals parcials a Sant Llorenç de la Salanca

Nou candidatures han estat dipositades fins al 19 de maig, que corresponia a la data límit per presentar-se a les eleccions cantonals parcials de Sant Llorenç de la Salanca. Els electors d'aquest cantó que agrupa els municipis de Clairà, el Barcarès, Sant Hipòlit, Sant Llorenç de la Salanca i Torrelles de la Salanca podran, doncs, triar els candidats següents: Mickaël Millet (suplent, Thérésa-Heirima Aa-Masrour); Alain Got (suplent, Sophie Graff); Pierre Aloy (suplent, Irina Kortanek); Louis Carles (suplent, Catherine Billes); Jean Vilert (suplent, Véronique Missud); Joseph Puig (suplent, Cécila Valaude); Alain Barande (suplent, Fadila Medjahed); Martin Armisen (suplent, Malika Adouama), i Alain Ferrand (suplent, Véronique Pastoureau).

Destaquen les candidatures de cares conegudes de la política local, com Alain Got (primer adjunt del batlle de Sant Llorenç de la Salanca i anterior conseller general, Fernand Siré), Louis Carles (batlle del municipi veí de Torrelles de la Salanca) o el sorprenent retorn a la política d'Alain Ferrand des del Barcarès. Però també apareixen cares noves i formacions polítiques noves, com ara Alain Barande que es presenta en nom de Policat, una formació que va aparèixer a les últimes eleccions de Perpinyà entorn de Ramon Faura.

Les eleccions seran el diumenge 6 de juny, i el diumenge següent, 13 de juny, si cal una segona volta. La convocatòria d'aquestes eleccions cantonals parcials respon a la necessitat d'elegir un nou conseller general, que substituirà Fernand Siré, el qual va dimitir el seu càrrec després d'accedir a les funcions de diputat l'1 d'abril, en substitució de la difunta Arlette Franco.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Jon O. Urain
Editor de política de ‘Berria’

“EH Bildu ja és una alternativa de govern al País Basc”

Barcelona
Carles Puigdemont
Candidat de Junts+Puigdemont per Catalunya

“Si hi ha una majoria simple però sòlida hem d’intentar governar”

Perpinyà
Eugeni Pibernat i Roig
Portaveu de Tots per Begur i Esclanyà (TxBE) i cap de l’oposició local

“Sense nous permisos d’obres no hi ha marge per invertir”

Begur
estats units

Desenes de detinguts en la Universitat Yale contra la guerra a Gaza

barcelona
guerra a gaza

Detinguts dos palestins a Jerusalem per atropellament

barcelona
unió europea

Brussel·les amenaça de suspendre TikTok Lite a Espanya i França

barcelona

Boadas defensa que la Casa Pastors sigui un centre obert a la ciutadania

girona

Xavier Garcia Albiol, ingressat per una arrítmia

Badalona
regne unit

Sunak anuncia deportacions a Ruanda en deu o dotze setmanes

barcelona