Política

Carrizosa: “Aquest ple és un esperpent”

El president del grup de Ciutadans considera que és una “maniobra de distracció” per la “nefasta gestió” Covid del Govern

El president del grup de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha titllat el ple monogràfic sobre la monarquia que se celebra aquest divendres al Parlament de “maniobra de distracció” per desviar la “atenció pública de la nefasta gestió” que ha fet el Govern de la pandèmia de Covid-19.

Si més no, així ho ha assegurat durant la seva intervenció en el ple extraordinari de la cambra catalana, que se celebra a petició de el president de la Generalitat, Quim Torra, i en què ha criticat que es tracti d’una “farsa”, un “circ” i un “esperpent” convocat com “maniobra de distracció claríssima i de llibre”.

“Vostè ha convocat aquest ple per distreure l’atenció pública de la seva nefasta gestió de la pandèmia, de la seva nul·la gestió econòmica i la seva nefasta gestió sanitària. Això és el que explica que estiguem aquí”, ha deixat anar a Torra, a qui ha acusat de voler “atacar la nació i les institucions espanyoles”.

Li ha recriminat així que tingui “altres prioritats” més enllà de “tallar els rebrots”: “Ni tan sols el tsunami econòmic que està causant la pandèmia amb milers de vides i llocs de treball en joc apaga la seva obsessió separatista”.

Per això, li ha demanat que dimiteixi i que “deixi d’erosionar” la presidència de la Generalitat amb plens “grotescs” que s’utilitzen “per a alguna cosa absolutament fora de lloc” i únicament busquen, al seu entendre, “atacar la nació i l’Estat de Dret”.

“L’hem vist fer coses inimaginables, animar als CDR, aplaudir presumptes terroristes, demanar l’autodeterminació i més referèndums il·legals en plena pandèmia, però el llegat que vostè deixa d’això avui va tot especialment”, ha advertit.

Finalment, s’ha dirigit a PSC i ha recalcat que “a la resta de països del món on també hi ha monarquies institucionals i són democràcies, els socialdemòcrates tampoc estan a la qual salta per intentar carregar-se el seu règim” .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estats Units

Descartat un segon jurat del judici contra Trump a Nova York

Barcelona
política

L’Estat descarta que el Suprem actués amb “directrius”, al judici a l’1-O

BARCELONA
polònia

Detenen un home acusat de planejar un atac contra Zelenski

barcelona
Canvi Climàtic

Escòcia renuncia a reduir les emissions un 75% el 2030

Barcelona
unió europea

Brussel·les proposa un acord de mobilitat juvenil amb el Regne Unit

barcelona
POLÍTICA

El PP diu que la planificació de les infraestructures hídriques serà una prioritat

GIRONA
Orient Mitjà

Els EUA i el Regne Unit anuncien sancions contra l’Iran per l’atac contra Israel

Barcelona
croàcia

Els conservadors tornen a guanyar les eleccions, però ho tindran difícil per governar

barcelona
orient mitjà

L’Iran avisa que podria revisar l’ús civil de la seva “doctrina nuclear”

barcelona