Política

ERC exigeix a l’Estat ajudes per la Covid

Demana que sigui corresponsable amb els sectors econòmics de la demarcació

La candidata d’Esquerra Republicana a la demarcació de Girona, Teresa Jordà, exigeix al govern de l’Estat que es corresponsabilitzi a ajudar els sectors econòmics de la demarcació de Girona més afectats per la pandèmia.

ERC duu a terme trobades comarcals amb els sectors econòmics que pateixen les conseqüències econòmiques derivades de la pandèmia. Jordà ha dit que el govern de la Generalitat treballa per ajudar les persones que pitjor ho passen a causa d’aquesta crisi sanitària. “Mentre l’Estat no ha destinat cap euro a Catalunya en ajudes a autònoms, pimes i empreses, el govern estem abocant tots els nostres esforços i recursos per ajudar-los. Aquesta setmana hem anunciat una partida de 618 milions.”

Aquest serà un nou pla d’ajuts per donar suport als col·lectius més afectats per la Covid-19 durant aquest primer trimestre de l’any”, ha recordat. La candidata de les comarques de Girona ha afegit que les comarques de Girona són “un bon exemple d’una economia diversa i que genera activitat”: “Disposem des d’un potent sector turístic a un sector agroalimentari que treballa la terra amb estima i n’extreu un producte d’excel·lent qualitat. I amb una aposta per consolidar projectes innovadors que no ens podem permetre que no tirin endavant perquè són el futur d’una economia sostenible i competitiva”“No ens podem permetre que per culpa de la pandèmia aquestes noves iniciatives i projectes que estan sorgint al territori i que són el futur d’una economia sostenible i competitiva s’acabin perdent”, ha exposat “És imprescindible que la crisi sanitària no ens impedeix veure la crisi econòmica; que pot durar més i ser molt més greu. El nostre compromís és revertir aquesta situació i impulsant l’economia amb més inversió des de les institucions. D’aquesta crisi n’hem de sortir tots de la mà i sense deixar a ningú enrere”, ha conclòs la candidata d’Esquerra Republicana a la demarcació de Girona, Teresa Jordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona