Política

Ciutadans

Carrizosa alerta que l’“animadversió” de la CUP per l’activitat econòmica posa en risc la recuperació

El líder liberal diu que un Govern “ostatge” dels antisistema “no resoldrà els problemes de la gent”

El líder de Cs, Carlos Carrizosa, ha assegurat aquest dimecres que l’“animadversió” de la CUP per l’activitat econòmica pot posar en risc la recuperació després de la pandèmica.

En declaracions des de Sitges, on s’ha reunit amb empresaris, Carrizosa ha reclamat un Govern que “no sigui ostatge” dels antisistema per poder resoldre els problemes de la gent amb polítiques concretes. “Al ple d’investidura d’ahir vam veure com Eulàlia Reguant feia escollir Pere Aragonès entre les empreses i la gent amb els perills que això comporta”, ha afegit.

El líder de Cs al Parlament també alertat que a la dependència de la CUP, s’hi sumen les lluites de poder entre ERC i JxCcat. “S’estan enredant a parlar d’un fantasmal Consell per la República per no decidir res”, ha acusat.

El líder de la formació liberal ha denunciat que a les portes de Setmana Santa i a tocar de l’inici de la campanya d’estiu les platges del municipi de Sitges estan “del tot descuidades” per la inacció del govern municipal i la influència de la CUP. “La situació del litoral és desastrosa i de res estan servint els esforços dels empresaris i de les concessionàries”, ha afegit.

Els empresaris han explicat a Carrizosa que el principal problema a les platges del municipi és la falta de sorra en alguna d’elles per culpa dels temporals. Una sorra que reclamen que es reposi amb una draga i que el govern municipal, per l’oposició de Guanyem, ha decidit no utilitzar.

Carrizosa també ha destacat el malestar dels comerciants del municipi amb el ’top manta’. Aquí, ha lamentat que mentre els comerços han vist molt afectada la seva activitat per les restriccions de la mobilitat, els venedors ambulants han pogut seguir actuant amb la permissivitat de l’Ajuntament. “Tot plegat és un despropòsit que ha sembrat el desconcert entre el teixit econòmic”, ha assenyalat.

El líder de Cs assegura que la tria que proposen els antisistema entre les empreses i la gent és “populista” i perillosa perquè, en el cas de Sitges, per exemple, suposa que no s’arreglin les platges, no es resolgui el problema dels manters ni es donin les ajudes necessàries als empresaris.

Per últim, Carrizosa ha explicat que el grup municipal de Cs ha presentat una sèrie de mocions al ple municipal per evitar que es perdi la temporada d’estiu per la mala gestió de l’executiu municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona