Política

La síndic del grup mixt deixa l'equip de govern d'Altea

En l'últim ple de l'Ajuntament d'Altea es va aprovar una proposta de reducció de despesa que incloïa eliminar un salari d'un regidor de l'equip de govern i un altre de l'oposició.

D'acord amb això, han anunciat de mutu acord que serà la regidora de l'equip d'equip de govern, Carolina Punset, qui renuncie al seu salari i a les seues competències dins de l'equip de govern.

Davant d'esta nova situació, Carolina Punset, ha volgut remarcar que «açò no vol dir en absolut que vaja a fustigar un govern en minoria. Només ens mou el bé comú. El nostre partit es dirigix estrictament a l'àmbit local, i per tant no tenim altres interessos que no siguen els propis del municipi». Punset ha volgut puntualitzar que haver estat estos tres anys en l'equip de govern ha sigut positiu per tots. La portaveu ha conclòs afirmant que estiga on estiga, sempre exercirà una labor constructiva.

Per la seua banda, Verónica López des del grup socialista ha afirmat: «que este nou escenari que es planteja està dins de la normalitat democràtica. El grup que encapçalava Punset, ha mantingut la seua independència des del principi d'esta legislatura en les votacions de moltes de les propostes que s'han plantejat, de manera que la situació del Govern i de l'Ajuntament d'Altea no té perquè ser molt diferent de com ha sigut fins ara.

El Grup Municipal Socialista, serà des d'ara l'únic que integre l'Equip de Govern, i continuarà plantejant propostes al Ple i actuant amb la mateixa normalitat que impera adés i ara, encara que Punset passe a l'oposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia