Política

Vilagrà presidirà la delegació del Govern en la Comissió Bilateral Generalitat-Estat

El consell executiu designa els representants de les comissions entre governs

El Govern ha designat a la consellera de Presidència Laura Vilagrà la presidència de la representació de la Generalitat a la Comissió Bilateral Generalitat-Estat. Estarà també integrada pel vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, pel conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, per la secretària general de la Presidència, Núria Cuenca, la delegada de la Generalitat a Madrid, Ester Capella, i el secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font. Vilagrà també pot considerar oportú designar un altre representant en funció dels temes a tractar.

Les funcions de secretaria de la representació de la Generalitat de Catalunya a la Comissió Bilateral Generalitat-Estat són exercides pel director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Bernat Costas.

Abans de cada reunió del Ple de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat, el Govern s’adreçarà als grups parlamentaris perquè cadascun d’ells, si ho consideren convenient, designin la persona que els representarà en les reunions prèvies que celebri la representació de la Generalitat.

D’altra banda, també s’han designat els representants a la comissió bilateral d’Infraestructures. Aquesta Comissió és presidida pel vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i els representants designats són el secretari general d’Economia i Hisenda, Jordi Cabrafiga; la secretària general de la Presidència, Núria Cuenca; el secretari general de la Vicepresidència i de

Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font; la presidenta de la Federació de Municipis de Catalunya, Olga Arnau, i el president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, Lluís Soler.

Les funcions de secretaria de la representació de la Generalitat de Catalunya a la Comissió Mixta d’Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat també son exercides per Bernat Costas.

A la Comissió Mixta d’Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat, presidida per Giró, en formaran part la secretària general de la Presidència, Núria Cuenca; el secretari general d’Economia i Hisenda, Jordi Cabrafiga; el secretari del Govern, Xavier Bernadí; la directora general de pressupostos; Anna Tarrach i la secretària d’Hisenda, Marta Espasa.

Finalment, a la Comissió Mixta de Transferències Estat–Generalitat, presidida per Vilagrà, estan representats el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró; la secretària general de la presidència, Núria Cuenca; el secretari del Govern, Xavier Bernadí; el secretari general d’Economia i Hisenda, Jordi Cabrafiga; el secretari general de la Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font; el director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Bernat Costas, i la delegada del Govern de la Generalitat a Madrid, Ester Capella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona
còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona
Susanna Bazán López
Cap de l’oposició a Porqueres (Junts per Porqueres)

“Hi ha una mala gestió de govern i falta transparència”

Porfqueres
política

Collboni perd la moció de confiança, però anuncia una ampliació del govern

barcelona