Política

Quatre consellers, Borràs, Torra i Forn participaran a la Universitat Catalana d’Estiu

La UCE es farà entre el 16 i el 22 d’agost

Els consellers Josep Maria Argimon, Laura Vilagrà, Gemma Geis i Jordi Puigneró, així com la presidenta del Parlament, Laura Borràs, l’expresident de la Generalitat Quim Torra i l’exconseller Joaquim Forn participaran a la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) que se celebrarà a Prada (França).Aquest estiu, la UCE es desenvoluparà entre els dies 16 i 22 d’agost, sota el lema “Fer dels Països Catalans una nació normal”.

La inauguració de la 53a edició de la UCE, que se celebrarà a l’Alberg Pau Casals-Canigó, a Prada, comptarà amb la participació del conseller de Salut, Josep Maria Argimon.

El dia 18, Joaquim Forn intervindrà per explicar la seva experiència des de la seva sortida de la presó després dels indults concedits pel Govern espanyol el passat mes de juny.

Un dia després, Laura Borràs i Quim Torra participaran, al costat del president de la UCE, Jordi Casassas, en la sessió titulada “Les institucions i Catalunya”, mentre que la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, protagonitzarà la conferència “Reflexions sobre Catalunya, una nova etapa”.

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Oriol Amat, el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Daniel Crespo, i el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia, compartiran taula el 20 d’agost en el col·loqui “Universitat, país i recuperació democràtica”.

El mateix dia, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, parlaran en la sessió titulada “L’espoli patrimonial del Museu de Lleida”.

La clausura, el 22 d’agost, comptarà amb la presència del vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia