Política

En Comú Podem emplaça Aragonès a obrir una “negociació real” sobre els pressupostos per poder-los “reorientar”

Els comuns critiquen la posició “hipòcrita” de JxCat amb l’esmena a la totalitat als PGE

En Comú Podem ha emplaçat el president del Govern, Pere Aragonès, a obrir una “negociació real” sobre els pressupostos de la Generalitat del 2022 i així poder-los “reorientar”. “Som on érem, disposats a negociar”, ha exposat el portaveu dels comuns, David Cid, després de conèixer les xifres aquest dimarts.

Els de Jéssica Albiach veuen “mancances” en polítiques per combatre la desigualtat, en reforçar els serveis públics o en abordar l’emergència climàtica i fer un canvi de model productiu.

D’altra banda, Cid ha dit que “l’esforç” que fa el Govern perquè els comptes siguin expansius “és igual a zero”, ja que els recursos provenen dels fons Next Generation, la reforma fiscal i les transferències previstes als pressupostos generals de l’Estat (PGE).

Per això ha denunciat la posició “hipòcrita” de JxCat, que va presentar una esmena a la totalitat als comptes espanyols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia