Política

Junts desautoritza Ciuró per haver obert la porta a pactar amb el PSC

L’executiva de Junts per Catalunya va desautoritzar ahir la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, per haver obert la porta a pactar amb el PSC a la Generalitat. “El que no farem nosaltres és autoexcloure’ns del terreny de joc”, va afirmar en una entrevista a Nació Digital, interrogada sobre eventuals aliances amb els socialistes. “Nosaltres jugarem amb les mateixes regles que tothom. I és clar que qui està pactant amb el PSOE és ERC a Madrid, que és el mateix que va prémer el botó del 155. Per tant, entenc que això ja no és una condició. Aquestes regles també les aplicaria al meu partit. No vull jugar amb regles diferents”, va assegurar la consellera.

En un comunicat a última hora de la nit, Junts va refermar que l’estratègia del partit es basa a aplicar el mandat de les eleccions del 14 de febrer, que va donar la victòria a l’independentisme amb una majoria del 52% dels vots. El partit de Carles Puigdemont va voler aclarir que no es planteja en cap cas acords de govern a la Generalitat amb partits que no formen part d’aquesta majoria independentista. JxCat sí que va pactar amb el PSC a la Diputació de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia