Política

Bofill relleva Puga com a alcalde de l’Escala

El nou batlle anuncia que el projecte de govern no variarà

Josep Bofill Testart (Candidatura de Progrés) ha pres possessió aquest vespre com alcalde de l’Escala, prenent el relleu de Víctor Puga que també avui ha renunciat al càrrec.

Tretze dels regidors presents a l’acte d’investidura (hi faltava el regidor d’En Comú, Albert Pons) han votat a favor de la candidatura de Bofill, mentre que els tres regidors d’ERC ho han fet per la seva cap de llista, Etna Estrems. Bofill era fins avui el primer tinent d’alcalde, coordinador de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, regidor d’urbanisme, infraestructures, mobilitat, Medi ambient i habitatge. Té 37 anys és diplomat en enginyeria tècnica industrial en Mecànica i màster de Materials i Estructures. El nou alcalde de l’Escala ha manifestat durant l’acte que farà “un punt i seguit”. “Queda un any per completar el mandat. No canvia el projecte, canvia la persona i les maneres de fer”, ha exposat en el discurs d’investidura, que ha tingut lloc en la nova sala de plens, completament plena de públic. Familiars, amics i polítics diversos han assistit al ple extraordinari que ha servit també perquè l’alcalde sortint, Víctor Puga, formalitzés la seva renúncia. Entre els assistents hi destacaven els tres darrers alcaldes de la població, Estanis Puig, Rafel Bruguera i Josep Maria Guinart.

Puga, alcalde de la població des de l’any 2015, ha renunciat al càrrec per “centrar-se en nous reptes professionals”, havia estat el primer tinent d’alcalde en els dos mandats anteriors sent alcalde Estanis Puig i ha completar 15 anys a l’ajuntament, vuit com a primer tinent d’alcalde i set més com alcalde. Actualment és diputat provincial pel PSC i vicepresident segon del Consorci d’Aigües de la Costa Brava. Havia estat també vicepresident tercer del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Puga ha anunciat també que pròximament deixarà també tots els càrrecs a la Diputació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
estat espanyol

Europa reacciona a la “bomba a Espanya” de la possible dimissió de Sánchez

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Rovira empatitza amb Sánchez i li recorda que ella és a l’exili

BARCELONA
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona